Kategoriler

3 Haziran 2015 Çarşamba

Essence Cinderella Blush 01 So This Is Love

Yeniden Merhaba,
Bugünki konuğum Essence'ın çok sevdiğim Disney prenseslerinden Cinderella koleksiyonuna ait allığı. Bu koleksiyon ülkemizde ne yazık ki satışa çıkmadı. Koleksiyonda pastel tonların hakim olduğu birkaç renkte far paleti, allıklar, ojeler, tırnak stickerları, dudak parlatıcıları ve aydınlatıcı pudralar vardı. 


Allık mıknatıslı parlak karton bir kutuyla geliyor. İçinde ayna bulunmuyor. Onun yerine Cinderella'nın balkabağından arabası karşılıyor bizi kapağı kaldırınca :)



Allığın bendeki rengi '01 So This Is Love'. Pembe -şeftali tonlarında ışıltılı bir renk. Bulutlu bir gün ışığında fotoğrafladığım için sedefli bir görüntüsü olsa da güneş ışığında bu ışıltılar hafifçe parlıyor (Rimmel London Wake Me Up fondöten gibi düşünebilirsiniz). 


Pigmentasyonu parmaklarda ve fırça üzerinde başarılı fakat fırçadan teninize oturtmaya çalıştığınızda teninize fırçadakinin 3'te 1'i kadar renk bırakıyor. Eğer parmağınızla yanağınıza bastırıp çekerek uygularsanız kutudakine yakın bir renk elde ediyorsunuz yalnız bu sefer de dağıtması pek zor :( Bu arada hiç tozutmuyor.
Bence en iyi yaz da gelmişken taze ve hafif makyaj yapmak istenilen günlerde kullanılabilir. Zaten vaadettiği şey de doğal ve taze bir görünüm :) 


Benim için tek olumsuz yanı pigmentasyonunun az olması. Bunun sebebi, içeriğini detaylı açıklamasalar da, kutunun arkasında içeriğe dair yazan tek şey olan 'kırmız böceği boyası' olabilir. Bu; yediğimiz, içtiğimiz, yüzümüze sürdüğümüz ve giydiğimiz birçok şeyde organik olması sebebiyle sentetik boyalara karşın kullanılan bir renklendirme yöntemi. Bu sebepten ötürü pigmentasyonu az olmuş olabilir diye düşünmekteyim. Ürünün fişini biryere saklamıştım :) bulursam editlerim ama ülkemizdeki Essence ürünlerine yakın bir fiyatı vardı diye hatırlıyorum.

Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder