Kategoriler

16 Ocak 2015 Cuma

Loreal Pure Zone 30s. Chrono-Clear Yüz Temizleme Jeli

Merhaba!
Öncelikle belirtmeliyim ki Loreal Pure Zone 30 seconds Chrono- Clear dikkatimi ambalajının şekliyle çekti :) Daha sonra içindeki minik uygulama başlığını fark etmemle ve ürünün vaatlerinin karma yağlı cildime yönelik olduğunu görünce denemek için hemen almaya karar verdim. Ürün 150ml ve kokusu ferah.


 Şişenin önünde; tıkanmış gözenekleri temizlediği, ciltteki pürüzleri ortadan kaldırdığı, sivilcelere, siyah noktalara ve parlamaya karşı olduğu belirtilmiş. Ayrıca uygulama başlığının kullanımının anlatıldığı minik bir görsel mevcut. Ambalajın üst kısmındaki yuvarlak yapışkan kaldırıldığında ortaya uygulama başlığı çıkıyor. Şişenin arkasındaki küçük yuvarlağı ittiğimizde başlık şişeden ayrılıyor. Aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz gibi elimize tam oturacak şekilde dizayn edilmiş.


Üründen elinize oturttuğunuz başlığın üzerine bezelye büyüklüğünde bir miktar almanız tüm yüzünüz ve boyun bölgeniz için yeterli geliyor. Başlık yüzünüze yumuşakça masaj yaparken bir yandan temizliyor. Burun kenarları ve üzeri gibi çıkıntılı bölgelerde başlık performansını kaybetmiyor ve yüzünüzde yoluna rahatça devam ediyor. 


Gelelim ürünün bendeki etkilerine:
*İçeriğinde bulunan salisilik asitle sivilceleri sakinleştirmede etkili oldu.
*Parlamaya karşı birkaç saat etkili fakat daha sonra T bölgem yeniden parlamaya başlıyor.
*Siyah noktaları önlemesiyle ilgili dikkatimi çekecek bir şey fark etmedim çünkü siyah nokta bantlarımda sonuç her hafta aynı :)
*Uygulama sonrası ferah bir his ve yanaklarımda çok hafif bir gerginlik bırakıyor. Gerginliğin nedeninin içindeki salisilik asit olabileceğini düşünüyorum...

En sevdiğim şeyi uygulama başlığı olmakla birlikte eğer sizin de yağlı bir cildiniz varsa ve ekonomik bir ürün arıyorsanız Loreal Pure Zone 30s. Chrono-Clear Yüz Temizleme Jeli size tavsiye edebileceğim bir ürün. T bölgesi yağlı karma ciltlerin ise sadece T bölgesine uygulamalarının yanakların kurumaması ve bendeki gibi gerginleşmemesi için daha iyi olabileceğini düşünüyorum.  
Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder